Explainer Video 

Volym har producerat Explainer videos till företag i hela Norden sedan 2013. Jobba med en erfaren byrå.

Priskalkylator

Söker du filmad film? Klicka här!

 Explainer – Förklara enkelt och tydligt 

animerad-film-time

Fånga intresse.

En besökare stannar i genomsnitt 2 minuter längre på en sida som förklarar med en Explainer. Vi är otåliga på nätet och därför är varje sekund viktigt för att fånga en besökares intresse innan den väljer att surfa vidare.

animerad-film-like

Fler interaktioner.

Inlägg med explainer videos attraherar 3 gånger så många klick jämfört med inlägg med bara text och bild. Sociala medier älskar film dessutom spelas filmen upp automatiskt i de flesta sociala medier och då är det lättare att fånga intresse.

animerad-fiml-euro

Konverteringsoptimera.

Många tar sina köpbeslut efter att ha tittat på en Explainer Video och konverteringsgraden kan öka med upp till 43%. Vi hjälper gärna till att titta på hela kedjan för att få fler att trilla över kanten.

Priskalkylator

Testa vår nya priskalkylator. Här får du ett uppskattat pris direkt på skärmen. Du väljer själv om du vill bli kontaktad och lämna din emailadress eller bara få en prisuppgift för jämförelse. Tänk på att priset är ett estimat men ger en god fingervisning. Kontakta oss för exakt offert.

powered by Typeform

”Jag jämförde några olika alternativ och kom fram till att Volym var det bästa alternativet när det gäller kvalitet i förhållande till pris. Vi är mycket nöjda.”

Daniel Olsson, Industrinät AB

”Vi på Svenska Fotbollförbundet kan varmt rekommendera Volym Kommunikation. Vi har genom hela processen haft en mycket lyhörd dialog där vi som kund i slutändan är väldigt nöjda med slutprodukten.”

Anna Malmén, Svenska Fotbollförbundet

”Alltid solida leveranser med rätt känsla, i tid och med kvalitet som ger eftertryck. Tack för ett grymt samarbete!”

David Hagström, Husqvarna

 Det mest effektiva sättet att kommunicera på nätet. 

Explainer är det mest pedagogiska och direkta verktyget vi har som marknadsförare. En tydlig och inspirerande Explainer som placeras högt upp på din sida har stor inverkan på din sidas ”bounce rate”. D.v.s. hur länge en besökare orkar stanna för att ta till sig ditt budskap. På Volym älskar vi resultat och det åstadkommer vi med genomarbetade manus, inspirerande design och smarta animationer.

 Lite statistik om Explainer Videos 

  • Besökare stannar 2 minuter längre

  • Pedagogiska & effektiva på att förklara

  • Fler klick i sociala medier

  • Upp till 46% fler konverteringar

  • 139% större varumärkesspridning

 Bara fantasin sätter gränser 

Explainer Videos är väldigt bra på förklara tjänster och processer som annars skulle ta lång tid att läsa sig till.  Innan 2018 är slut så kommer andelen film och animationer utgöra 90% av all datatrafik på internet. En stor fördel med animerad film är att det är bara fantasin som sätter gränser.
Vi på Volym Kommunikation har levererat Explainer Videos till företag i hela Norden sedan 2013.

Få offert på din film direkt!

Fyll i formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan! Oftast inom några timmar.
Kontaktinfo

Volym Kommunikation har levererat Animerad film till företag i hela norden sedan 2013.