Google Ads

Google Ads - få fler kunder med AI-optimering

Fler kunder från Google Ads

Google Ads med extern AI-optimering.

Genom partnerskap med AI-tjänsten Amanda AI kan vi erbjuda ännu bättre annonsering via Google Ads. Vi erbjuder ett lågt insteg för att få tillgång till AI-kopplingen. Och det bästa är att det inte blir dyrare för dig som kund. Vi får avlastning med optimerings-arbetet (eftersom en smart dator korrigerar siffror väldigt mycket bättre och snabbare än vad vi gör) och eftersom vi som byrå har ett bra avtal via partnerskapet så blir det inte dyrare för dig som kund. Kontakta oss för effektivare annonsering med Google Ads, tidigare även kallat Adwords.

Sökordsanalys

För att annonseringen på Google Ads ska bli lyckad behöver vi göra endel förarbete. Vi måste ta reda på  och testa vilka ord som kunderna använder när de söker efter produkter eller tjänster som dina. Ofta är det inte de korrekta fackmannamässiga benämningarna utan det kan vara slangord eller synonymer. I sökords-planeraren tittar vi på antalet sökningar per månad och till vilken genomsnittlig kostnad. Här kan vi hitta möjligheter som vi inte visste fanns. 

Annonsformat

Google Ads utvecklas kontinuerligt och kommer med nya produkter hela tiden. Trenden är att Google’s AI-motor vill ta mer beslut själv. Vi behöver dock fortfarande hålla koll på kostnader/konvertering och utföra optimeringen eftersom Google inte har som enda mål att sänka dina kostnader så mycket som möjligt. Helt enkelt därför att då förlorar de pengar.  


Mätning

Att sätta upp all mätning kan vara lite bökigt i början med det är värt mödan för utan data är det svårt att ta bra beslut. Vi måste kunna följa kampanjerna för att se vad som funkar och vad som inte gör det. 

 

 

  

Detta kan vi hjälpa dig med:

Sökordsanalys

Vi gör en analys på sökvolymen på dina viktigaste ord. Dessa jämför vi med konkurrensen och optimerar kampanjerna för att få ut mest av din budget

AI-Kampanjer

Det säger sig egentligen självt att människor inte kan ta bättre manuella beslut om siffror och matematik än en tränad dator.

Sökordsannonser

Vi hjälper er att skriva konverterings-vänliga annonstexter som dyker upp när någon söker efter tjänster eller produkter som dina.

Displayannonser

Googles display-nätverk är bra för att bygga varumärke med banners, videos och animationer.
Vi producerar både grafiskt och rörligt material.

Performance Max

AI-drivna sökordsannonser i kombination med Google Ads nya kampanjtyp Performance Max har visat sig vara mycket effektiv.

Google Tag Manager

Att mäta vilka insatser som funkar och vilka som inte gör det är A och O. Vi sätter upp alla konverteringsmätningar i GTM.

Volym digital byrå

Få ut mer av din marknadsbudget

Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet skapar vi en skräddarsydd strategi för just er. Vi gör noggrann research innan vi börjar bygga den digitala plattformen. För att arbetet ska bli så lyckat som möjligt krävs utbildning och samarbete. Välkommen till Volym – en digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag att prestera bättre på nätet. 

Sverige, Europa eller världen som marknad

Med dagens digitala arbetsverktyg och metoder inom marknadsföring så spelar det ingen roll vilken marknad ditt företag vänder sig emot. Vi hjälper företag både lokalt och de som har hela världen som marknad. I Sverige arbetar vi med företag i t.ex. Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala och Helsingborg.

Vill du veta mer om annonsering via Google Ads?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.
Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.