Prestera bättre med AI-driven digital marknadsföring. Starta med vår workshop.

Vi erbjuder en workshop, på distans eller fysiskt, där vi utbildar, presenterar skräddarsydda lösningar samt sätter en plan för hur ditt företag kan prestera med digital marknadsföring. I våra förberedelser genomlyser vi ditt företags digitala marknadsstrategi. Du får en handlingsplan - helt utan krav på fortsatt samarbete.

Välkommen till volym!

Spara tid och pengar med rätt digital marknadsföring.

Det finns massor med bra strategier på nätet för att få företag att växa. Problemet är ofta att man oftast måste lägga ganska mycket tid på att hitta rätt och sedan veta hur man ska utvärdera resultatet. Ett annat vanligt problem är att skapa en överblick över den digitala strategin när man inte är helt säker på delarna. Alla strategier måste mätas och utvärderas kontinuerligt, för att säkerställa att arbetet ger resultat. På detta sätt jobbar vi med både lokala och multinationella företag runt om i Sverige, som vill prestera bättre på nätet.

Google Ads & Sökmotoroptimering

Många företag förlitar sig till stor del att få in sina kunder via Google, direkt eller indirekt. Det är därför ingen slump att Google är världens största annonsföretag.

För att få relevanta besökare till webbplatsen jobbar vi aktivt med placeringarna i Googles sökresultat. Både via Google Ads och via sökmotoroptimering. Det handlar om att synas med ditt erbjudande exakt i samma ögonblick som någon söker efter en produkt eller tjänst som du erbjuder.

Digital marknadsföring i sociala medier

För att lyckas med digital marknadsföring i sociala medier skapar vi en genomtänkt strategi, koncept med röda trådar och en publiceringsplan. Många företag tycker att det är svårt att komma igång, att det tar för mycket tid, inte ger de resultat som man kan förvänta sig eller att det är svårt att hålla igång postandet under en längre tid. Vi hjälper dig att bygga upp dina sociala mediekanaler och anpassar dom efter målgrupperna.

Konverteringsoptimering

På webbplatsen vill vi konvertera våra besökare till kunder. För att göra det effektivt tittar vi på hur besökarna beter sig på webbplatsen och hur vi kan hjälpa dom att bli konverterande kunder. Det kan handla om en stor mängd olika faktorer som strukturen av webbplatsens olika delar, call to action eller att vi behöver använda ett leads-verktyg.

Dessa delar ingår i vår workshop:

1. SEO

Vi analyserar er webbplats och presenterar åtgärdsförslag kring on-site-SEO som är grund-förutsättningen för att synas högre upp i sökresultaten.

2. Målgruppsanalys

Vilka är typkunderna? Vilka ord använder de när de söker? Vi tittar på en analys av relevans kontra söktryck för de viktigaste orden.

3. Sociala Medier

Planering, schemaläggning och marknadsförda inlägg är nycklar. Vi går igenom exempel på lyckade koncept och ett intressant och varierat innehåll.

4. Annonsering

Var får du bäst ROI? Vi hjälper dig med rådgivning kring digital annonsering. Google Search Ads i kombination med remarketing är ofta en bra start.

5. Konvertering

Vi tittar på ett antal knep och verktyg för att öka konverteringsgraden, dvs fler köp, leads eller intresseanmälningar etc.

6. Mätning

Att sätta upp all mätning kan vara lite bökigt. Men det är värt mödan för utan data är det svårt att skapa bra digital marknadsföring. Vi hjälper dig att förstå hur.

Boka vår workshop.

Fyll i önskat datum och tid för ett första förberedande uppstartsmöte.

Fyll i dina företagsuppgifter.

Tryck på "Nästa" för att starta bokningen.

Fyll i önskad tid och datum för ett förberedande uppstartsmöte. Vi återkopplar med bekräftelse och bestämmer tid för workshop på mötet.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att vi sparar dina kontaktuppgifter för kundkontakt och mailutskick. Anmälan är ej bindande förrän du fått bekräftelse-mail av oss.
ReferensJoachim Säther, Marknadschef
Humphree AB
Read More
"Volym tog våra sociala medier till en nivå som vi inte trodde var möjlig.."
Play Video about Digital marknadsföring

Vad händer
sen?

Baserat på vad ni behöver så erbjuder vi ett löpande samarbete mot en fast budget per månad.

Ni får en hel digital marknadsavdelning till ert förfogande istället för en enda specifik konsult.

Personlig och snabb service av allt inom digital marknadsföring.

Boka ett digitalt möte eller låt oss kontakta dig.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
snart vi kan.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.