Webbdesign

Behöver du en ny webbplats?

Vi skapar moderna och responsiva webbplatser i den SEO-vänliga plattformen WordPress. Med utgångspunkt från vad du behöver, så bygger vi skräddarsydda webbplatser som passar dina behov.

Funktionella webbplatser som uppskattas av både människor och robotar.

Behöver du en ny webbplats? Eller kanske uppdatera den gamla? Då finns det en heldel saker att tänka på. Efter många projekt och otaliga misstag har vi lärt oss att det finns många aspekter att beakta när man ska byta webbplats. Inte minst ur SEO-synpunkt. Vi har t.ex. sett hur företag har kastat bort ”utdaterade” men starka undersidor när de bytt eller städat webbplatsen, men inte tänkt på att de förlorar massor med besökare (och intäkter) per år. Uppdatera de gamla undersidorna eller gör en redirect, annars är det tyvärr bara att börja om igen. 

Webbdesign Göteborg

Vi arbetar i ett av världens mest använda CMS, WordPress. Styrkan är den öppna källkoden där utvecklare över hela världen bidrar till en bättre plattform. Det är lätt att lära sig att hantera själv och med tillägget Woocommerce förvandlas plattformen till en fullfjädrad Webbshop.

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt. Boka gratis konsultation.

Webbplatser utformas för många olika syften och ändamål. Vi vill gärna höra om ditt projekt och ge förslag på hur vi bäst skulle lösa jobbet. Det viktigaste är att man får med alla dessa 3 områden: Funktion, Design och SEO. 

webbdesign göteborg picler ab

Ny webb

Picler

Design, funktion och sökmotor-optimering. Digitala skärmar för fastighetsbranschen. 

www.picler.se

Ny webb

Södermännen

Design och funktion. Total-entreprenad inom bygg och anläggning. 

www.sodermannen.se 

Sodermannen case2
Webdesign Göteborg Aqvis

Ny webb

Aqvis

Design och funktion. Bullerbekämpning längs vägar och i stadskärnor.  

www.aqvis.se

Boka ett digitalt möte
eller be om offert.

Vi hjälper dig med ditt webbprojekt. 

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt och mailutskick.