Webbdesign

Webbdesign som Presterar

Vi levererar resultatinriktade, skräddarsydda webbplatser med WordPress och Drupal, utformade för att möta dina unika behov. Vårt fokus ligger på att skapa moderna och responsiva webbplatser som inte bara ser bra ut utan också driver resultat och framgång online.

Hemsida från Volym Digitalbyrå

Funktionella webbplatser som uppskattas av både människor och robotar.

Behöver du en ny webbplats? Eller kanske uppdatera den gamla? Då finns det en heldel saker att tänka på. Efter många projekt och otaliga misstag har vi lärt oss att det finns många aspekter att beakta när man ska byta webbplats. Inte minst ur SEO-synpunkt. Vi har t.ex. sett hur företag har kastat bort “utdaterade” men starka undersidor när de bytt eller städat webbplatsen, men inte tänkt på att de förlorar massor med besökare (och intäkter) per år. Uppdatera de gamla undersidorna eller gör en redirect, annars är det tyvärr bara att börja om igen. 

Webbdesign Göteborg

Vi arbetar i ett av världens mest använda CMS, WordPress. Styrkan är den öppna källkoden där utvecklare över hela världen bidrar till en bättre plattform. Det är lätt att lära sig att hantera själv och med tillägget Woocommerce förvandlas plattformen till en fullfjädrad Webbshop.
Hör av dig!

Vi vill gärna höra mer om ditt projekt. Boka gratis konsultation.

Webbplatser utformas för många olika syften och ändamål. Vi vill gärna höra om ditt projekt och ge förslag på hur vi bäst skulle lösa jobbet. Det viktigaste är att man får med alla dessa 3 områden: Funktion, Design och SEO. 

Boka ett digitalt möte
eller be om offert.

Vi hjälper dig med ditt webbprojekt. 

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.