Animerad film

Animerad film.
Effektiva budskap
på under 2 minuter.

Vi skapar glasklara företagsfilmer med er "hiss-pitch" på nätet. Våra animerade filmer är pedagogiska, varumärkesbyggande och säljande – på samma gång. Volym var bland de första i Sverige att specialisera sig på s.k. explainer videos, för över 10 år sedan.

bris
Epiroc
pindeliver
specsavers

Skräddarsydda filmer i er grafiska företagsprofil

Att producera en snygg och effektiv animerad film för en besökare på din webbplats eller i sociala medier är det ett av de bästa sätten att få fram budskapet. Filmen behöver vara noga genomtänkt och hålla hög kvalitet för att vårda ditt varumärke, på samma sätt som du gör i din övriga kommunikation. Vi hjälper dig att skapa filmer som du kan vara stolt över länge. 

Animerad film – det enklaste sättet att förklara något komplicerat 

När idéer ska visualiseras är animation den skarpaste kniven i lådan. Anledningarna är många, men överlag så erbjuder animation oändligt många fler kommunikativa möjligheter än traditionellt filmat material. Det finns egentligen inga gränser för vad vi kan visualisera med animerad film, vilket öppnar upp en hel värld av stimulerande pedagogik. Vi på Volym var faktiskt bland de första i Sverige att erbjuda explainer videos och animerade reklamfilmer. Men animationer behöver inte utesluta filmat material. Att komplettera de båda är ibland den perfekta lösningen. Dels bidrar det till ökad förståelse, dels ger det en lekfullare känsla som ofta gynnar manusets kärnfulla argument – oavsett om produktionen avser en informationsfilm eller en förklaringsvideo.

Läs våra 5 tips inför beställning av animerad film

För en ovan beställare kan det finnas frågetecken innan man känner sig redo att ta ett beslut. Vi har sammanställt våra 5 bästa tips som kan hjälpa dig inför beställning av animerad film.

SFHM animerad film
Spela video om SFHM animerad film

Sveriges Militärhistoriska Arv

Kort animerad reklamfilm som syftar till att informera om 27 svenska sevärdheter som passar perfekt på semestern.

BRIS animerad film
Spela video om BRIS animerad film

Om att hjälpa en kompis är en animerad kortfilm som riktar sig mot unga mellan 13-17 år. Den syftar till att uppmuntra unga att hjälpa varandra och att söka hjälp utifrån.

hubert ai animerad film
Spela video om hubert ai animerad film

Hubert AI

Explainervideo på 30 sekunder som förklarar hur Hubert AI hjälper företag med en smidigare rekryteringsprocess. 

sluta gräv animerad film
Spela video om sluta gräv animerad film

Stop Digging

Sluta Gräv är ett svenskt företag som har skapat och utvecklat markskruven: en modern och kostnadseffektiv markförankring för såväl stora som små byggprojekt.

PS auction animerad film
Spela video om PS auction animerad film

PS Auction

Informationsfilm kring budgivning åt PS Auction – en digital auktionsplattform med fokus på konkurser, avvecklingar och överskott.

hissforbundet animerad film
Spela video om hissforbundet animerad film

Svenska Hissförbundet

Sverige har Europas äldsta hissbestånd och säkerhetsarbetet med våra befintliga hissar går alldeles för långsamt. Detta vill Svenska Hissförbundet göra något åt.

bostadskoparna animerad film
Spela video om bostadskoparna animerad film

Bostadsköparna

Dagens digitala möjligheter ger dig som står redo att byta bostad nya förutsättningar till en bättre affär hos Bostadsköparna. Vi fick äran att förklara hur det går till.

pindeliver animerad film
Spela video om pindeliver animerad film

PinDeliver

PinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som skapar lönsamma och hållbara last mile leveranser med enkelhet och kundupplevelse i fokus.

Lime go animerad film
Spela video om Lime go animerad film

Lime GO

Volym Kommunikation skapade en enkel och tydlig animerad film för Lime – En av nordens största CRM-leverantör.

Johan Jarlsmark

Johan Jarlsmark

Produktionsansvarig

Boka in gratis filmkonsultation via digitalt möte

Hur går det till - läs om vår process i 5 steg

Här kan du läsa mer om hur det går till att producera animerad film med oss på Volym. Vi har en beprövad metod som vi finslipat under många år.   

Referenser

Boka digitalt möte eller få en offert på animerad film.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt och mailutskick.