Förklaringsvideo

Förklaringsvideo - för snabb förståelse av ditt företag.

För en prisvärd lösning i premiumklassen, välj Volym som leverantör för din nästa förklaringsvideo. Med vår gedigna erfarenhet sedan 2011 och kontinuerligt förbättrade processer, garanterar vi högsta kvalitet till marknadens bästa pris. Beräkna ditt preliminära pris direkt!

Vad är en förklaringsvideo?

En förklaringsvideo är en typ av video som syftar till att förklara ett ämne eller en idé på ett lättfattligt och pedagogiskt sätt. Dessa videor brukar använda en kombination av text, bilder och animationer för att förklara ämnet på ett sätt som är lätt att förstå och komma ihåg. Många företag använder animerade förklaringar för att visa hur deras produkter eller tjänster fungerar, eller för att ge en översikt över ett specifikt ämne. Förklaringsvideor kan också användas i utbildningssammanhang för att hjälpa elever att förstå komplicerade ämnen.

Skräddarsydd i er grafiska företagsprofil

En skräddarsydd förklaringsvideo som är anpassad till er grafiska företagsprofil kan bidra till att stärka er varumärkesidentitet och öka igenkänningen hos er målgrupp. Genom att använda er grafiska profil i en animerad förklaringsvideo kan vi skapa en enhetlig och professionell image för ert varumärke. Detta hjälper också till att förbättra synligheten och göra det lättare för människor att känna igen ert varumärke. Att använda en skräddarsydd förklaringsvideo hjälper också till att skapa en mer personlig och omslutande upplevelse för er målgrupp, vilket kan bidra till att öka deras intresse och engagemang.

Explainer video
5 tips

5 tips inför beställning av en animerad förklaringsvideo

För en ovan beställare kan det finnas frågetecken innan man känner sig redo att ta ett beslut. Vi har sammanställt våra 5 bästa tips som kan hjälpa dig inför beställning av animerad förklaringsvideo.

Skärmavbild 2022-01-27 kl. 13.46.35
Play Video

Sveriges Militärhistoriska Arv

Kort animerad reklamfilm som syftar till att informera om 27 svenska sevärdheter som passar perfekt på semestern.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.44.39
Play Video

Om att hjälpa en kompis är en animerad kortfilm som riktar sig mot unga mellan 13-17 år. Den syftar till att uppmuntra unga att hjälpa varandra och att söka hjälp utifrån.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.45.27
Play Video

Hubert AI

Explainervideo på 30 sekunder som förklarar hur Hubert AI hjälper företag med en smidigare rekryteringsprocess. 

sluta gräv animerad film
Play Video

Stop Digging

Sluta Gräv är ett svenskt företag som har skapat och utvecklat markskruven: en modern och kostnadseffektiv markförankring för såväl stora som små byggprojekt.

Skärmavbild 2022-01-27 kl. 13.54.35
Play Video

PS Auction

Animerad förklaringsvideo kring budgivning åt PS Auction – en digital auktionsplattform med fokus på konkurser, avvecklingar och överskott.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.46.56
Play Video

Svenska Hissförbundet

Sverige har Europas äldsta hissbestånd och säkerhetsarbetet med våra befintliga hissar går alldeles för långsamt. Detta vill Svenska Hissförbundet göra något åt.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.47.36
Play Video

Försäkringskompaniet

Försäkringskompaniet hjälper företag att teckna rätt försäkringsskydd för rätt verksamhet. Så här funkar det.

Animerad film Pindeliver
Play Video

PinDeliver

PinDeliver är en molnbaserad leveransplattform som skapar lönsamma och hållbara last mile leveranser med enkelhet och kundupplevelse i fokus.

Skärmavbild 2022-01-27 kl. 13.59.01
Play Video

Lime GO

Volym Kommunikation skapade en enkel och tydlig animerad reklamfilm för Lime – En av nordens största CRM-leverantör.

Picture of Johan Jarlsmark

Johan Jarlsmark

Produktionsansvarig

Boka ett möte med vår filmexpert Johan

Hur går det till? Vår process i 5 steg.

Här kan du läsa mer om hur det går till att producera animerad förklaringsvideo med oss på Volym. Vi har en beprövad metod som vi finslipat under många år.   

Volym hjälper företag att få fler följare i sociala medier

Referenser

Boka ett digitalt möte
eller få offert på förklaringsvideo.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.