Videoproduktion

Videoproduktion för lite mer kräsna företag och organisationer.

Budgetvänlig videoproduktion i Göteborg med höga krav på kvalitet. Om du letar efter det billigaste i branschen är vi förmodligen inte för dig. Å andra sidan, om du vill göra en film som respekterar och vårdar ditt varumärke till ett mycket bra pris, hjälper vi mer än gärna till. Välkommen till Volym.

Explainer video

Skapa intresse för ditt företag med videoproduktion

Videor är ett effektivt sätt att nå en bred publik. Många människor föredrar att titta på videor framför att läsa text. Dessutom kan dina videoskapelser enkelt delas på sociala medier och andra plattformar, vilket gör att du snabbt kan nå en stor publik.

Videoproduktion kan bidra till ökad försäljning. En välgjord video kan hjälpa till att öka intresset för ditt företags produkter och tjänster och öka försäljningen. Det kan förbättra ditt varumärke. Videor hjälper till att skapa en starkare bild av ditt företag och dess värderingar, vilket hjälper till att öka varumärkesmedvetenheten och förtroendet för ditt företag. Video kan vara en kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi. Video är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag och dess produkter eller tjänster, särskilt jämfört med andra marknadsföringstekniker som traditionell mediareklam.

Volym hjälper företag att få fler följare i sociala medier

Läs våra 5 bästa tips inför beställning av video

Om man är en ovan beställare av företagsfilm så kan det vara bra med några tips om vad man ska tänka på inför beställning.  

Svenska hus företagsfilm
Play Video about Svenska hus företagsfilm

Svenska hus

En inspirationsfilm med hyregästen Engelska Tapetmagasinet för fastighetsägaren Svenska Hus. Vi har fått äran att producera en hel serie filmer.

Lindahls deli filmproduktion
Play Video about Lindahls deli filmproduktion

Lindahls Deli

Vi fick äran av Lindahls Handel att filma en serie matlagningsavsnitt med vinnaren av Kockarnas kamp, Edin Dzemat.  

Restaurang natur företagsfilm
Play Video about Restaurang natur företagsfilm

Välkommen till Natur. Här serveras jordnära smaker i säsongens alla toner. Med en trivsam puls i lokalen, och en tanke bakom varje tugga. Med smakrika naturviner på hyllorna, och ett äventyr i varje glas. Från hjärtat och ibland från vettet.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.14.14
Play Video

Brandingfilm för den lilla kvarterskrogen med gott om hjärterum för trevligt folk, härligt tugg och goda smaker.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.25.28
Play Video

Tvinky

Mitt på andra långgatan i Göteborg ligger Tvinky. Volym fick äran att ta fram rörligt material för hemsida och sociala medier.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.23.14
Play Video

Varberg Västerport

Varberg inspirerar! Dokumentation av de nya och lekfulla aktivitetsområdena i Varbergs fina strandområde.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.28.55
Play Video

Sveahus

Sveahus levererar kostnadseffektiva bostäder och ger expertrådgivning från det inledande planeringsskedet enda fram till installationen för att säkerställa att kunden är 100% nöjd med produkten.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.24.11
Play Video

Murbiten

Brandingfilm för Murbiten som i 30 år har vi sett till att det håller. Det vi bygger, och det vi lovar. Murbiten är nämligen samlingsnamnet för alla våra tjänster och företag.

Skärmavbild 2021-12-14 kl. 16.19.36
Play Video

Restaurang Totale

Välkommen till restaurang Totale, mat-över-eld-krogen på Kristinelundsgatan 3 i Göteborg. Volym fick det goda och roliga uppdraget att göra deras nya stämningsfilm.

Boka videomöte med vår filmproducent

För att ta kunna ta fram en exakt offert behöver vi veta lite om förutsättningarna, omfattningen och hur avancerat filmprojektet är. Men för att få en fingervisning om vad priset brukar landa på i normalfallet kan du räkna ut ditt pris själv.  

Picture of Johan Jarlsmark

Johan Jarlsmark

Produktionsansvarig

Boka ett digitalt möte eller låt oss kontakta dig om videoproduktion.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan eller boka ett videomöte.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.