Hemsida

Hemsida Stockholm - Framtagna för Resultatinriktade Företag

Vi skapa resultatdrivna, responsiva hemsidor med WordPress och Drupal. Vi går bort från begränsande "one-click"-lösningar och erbjuder anpassade plattformar som maximerar din marknadspotential och affärsresultat. Fokuset är nya kunder.

Hemsida från Volym Digitalbyrå
SEO (sökmotoroptimering)

Hemsida i Stockholm som lockar både människor och sökmotorer

Om du planerar att göra ändringar eller uppdateringar på din webbplats finns det mycket att tänka på. Vi har lärt oss genom erfarenhet att det finns många olika faktorer att beakta, och det är lätt att göra misstag. Ett viktigt område att fokusera på är SEO. Vi har sett företag som har förlorat många besökare (och intäkter) per år genom att slarva bort starka undersidor vid ändringar av sin webbplats utan att tänka på konsekvenserna. Därför är det viktigt att uppdatera gamla undersidor eller skapa redirects för att undvika att behöva börja om från början.

WordPress, Woocommerce och Drupal

Vi arbetar med två av de mest använda innehållshanteringssystemen (CMS) i världen: WordPress och Drupal. En av fördelarna med dessa plattformar är att de har öppen källkod, vilket gör att utvecklare från hela världen kan bidra till deras förbättring. Båda plattformarna är lätta att lära sig att använda, även för nybörjare som skapar en hemsida i Stockholm. Med tillägget Woocommerce till WordPress kan vi enkelt skapa en professionell webbshop.

Hör av dig!

Få en snabb offert

När du planerar att skapa en hemsida i Stockholm finns det många olika faktorer att beakta, beroende på vilka mål du har och vilken målgrupp du riktar dig till. Vi är alltid intresserade av att lära oss mer om ditt projekt och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för att uppnå dina mål. Det viktigaste är att du fokuserar på tre områden: funktion, design och SEO. Genom att ta hänsyn till dessa områden kan du skapa en hemsida som är attraktiv och fungerar optimalt både för människor och sökmotorer.

Inte bara hemsidor i Stockholm

Vi levererar inte bara hemsidor i Stockholm utan har kunder över hela landet. Utöver hemsides-design erbjuder vi även tjänster inom digital marknadsföring. Vi använder de senaste AI-verktygen och vår långa erfarenhet för att hjälpa våra kunder att nå framgång på nätet.

Välkommen till volym!

Boka ett digitalt möte eller få offert på hemsida Stockholm.

Vi hjälper dig med ditt webbprojekt. 

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.