Hemsida

Hemsida Göteborg – Om ditt företag vill prestera bättre på nätet.

Vår marknadsföringsbyrå i Göteborg fokuserar på onlineprestanda genom att skapa skräddarsydda, responsiva och SEO-optimerade hemsidor med WordPress och Drupal. Vi kan skapa mer värde än begränsande “one-click”-lösningar. Vi erbjuder anpassade webbplatser som speglar ditt varumärke och optimerar din digitala närvaro.

Hemsida från Volym Digitalbyrå
SEO (sökmotoroptimering)

Hemsida Göteborg - attraktiv för både människor och robotar

När du funderar på att ändra eller uppdatera din webbplats finns det många saker att tänka på. Vi har lärt oss att det finns många olika aspekter att beakta genom att genomföra många projekt och göra våra egna misstag. Ett av de viktigaste områdena att fokusera på är SEO. Vi har sett hur företag har slarvat bort starka undersidor när de har ändrat sin webbplats, utan att inse att de därigenom förlorar många besökare (och intäkter) per år. Därför är det viktigt att uppdatera gamla undersidor eller skapa redirects, annars kan det behövas att börja om från början.

WordPress, Woocommerce och Drupal

Vi använder två av de mest populära innehållshanteringssystemen (CMS) i världen: WordPress och Drupal. En av fördelarna med dessa plattformar är att de har öppen källkod, vilket innebär att utvecklare från hela världen kan bidra till deras utveckling och förbättring. Båda plattformarna är lätta att lära sig att hantera även för nybörjare som skapar hemsida i Göteborg, och med tillägget Woocommerce till WordPress kan du enkelt skapa en professionell onlinebutik.

Hör av dig!

Få en snabb offert

Hemsidor kan skapas för många olika ändamål och målgrupper. Vi är alltid intresserade av att höra mer om ditt projekt och kan hjälpa dig att välja den bästa lösningen för att uppnå dina mål. Det viktigaste är att man tar hänsyn till alla tre områdena: funktion, design och SEO. Genom att fokusera på dessa områden kan du skapa en hemsida som fungerar optimalt och som är attraktiv för både människor och sökmotorer.

Inte bara hemsidor i Göteborg

Vi levererar inte bara hemsidor till Göteborg utan har kunder i hela landet. Förutom hemsidor jobbar vi även med digital marknadsföring. Vi använder de senaste AI-verktygen och vår långa erfarenhet för att skapa ett försprång för våra kunder. 

Välkommen till volym!

Boka ett digitalt möte eller få offert på hemsida i Göteborg.

Vi hjälper dig med ditt webbprojekt. 

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.