Drupal

Drupal – hemsidor för detaljfokuserade företag

Vi erbjuder Drupal-hemsidor anpassade för företag som värdesätter skräddarsydda lösningar. Vårt fokus ligger på att möta dina affärsbehov genom att skapa visuellt engagerande och funktionella webbplatser som förbättrar användarupplevelsen och stärker din digitala närvaro.

Hemsida från Volym Digitalbyrå
SEO (sökmotoroptimering)

Drupal klarar lite mer

Drupal och WordPress är båda populära plattformar för webb, men de har vissa viktiga skillnader. Här är några av de största skillnaderna mellan plattformarna:

  • WordPress riktar sig främst mot företag som vill börja med en enklare webbplats som kan expanderas på sikt. Drupal riktar sig mer mot företag som vill skapa mer komplexa webbplatser.

  • Funktionalitet: Drupal har mer avancerade funktioner och möjligheter för webben, inklusive stöd för olika innehållstyper och möjlighet att skapa avancerade anpassade lösningar. WordPress har också många funktioner, men är lite mer begränsat i sitt grundutförande.

  • Utvecklarvänlighet: Drupal har ett mer avancerat API och är mer lämpligt för utvecklare som vill skapa anpassade lösningar och integreringar. WordPress har också ett gott stöd för utvecklare men är lite enklare i sin uppbyggnad. 

  • Prestanda och säkerhet: Båda plattfromarna har bra prestanda och säkerhet, men Drupal har ofta en bättre prestanda för webbplatser med hög volym av trafik och transaktioner. WordPress har också bra säkerhetsfunktioner, men kan vara mer känsligt för säkerhetshot och kräver lite mer underhåll för att hålla sig säker.

Drupal commerce, för mer komplex e-handel

Ja, det finns motsvarigheter till Woocommerce för Drupal. En av de mest populära e-handelslösningarna är Drupal Commerce. Det är en open-source-plattform för e-handel som ger möjlighet att skapa och driva en professionell e-handelswebbplats. Liksom Woocommerce erbjuder den många funktioner och integrationsmöjligheter, inklusive stöd för olika betalningslösningar och andra e-handelstjänster. Drupal Commerce är dock oftast mer avancerat och kräver lite mer teknisk kunskap jämfört med Woocommerce. Det är mer lämpat för utvecklare och företag som vill skapa mer komplexa e-handelslösningar.

Hör av dig!

Få offert på en ny webbplats

En webbplats i Drupal utformas för många olika syften och ändamål. Vi vill gärna höra om ditt projekt och ge förslag på hur vi bäst skulle lösa jobbet. Det viktigaste är att man får med alla dessa 3 områden: Funktion, Design och SEO. 

Inte bara hemsidor i Drupal

På Volym digitalbyrå arbetar vi inte enbart med webbdesign i Drupal. Vi arbetar också med den senaste AI-tekniken och i kombination med vår långa erfarenhet skapar vi fördel för våra kunder jämfört med deras konkurrenter. Vi är alltid intresserade av att höra om dina projekt och ger gärna förslag på hur vi kan lösa jobbet på bästa sätt. Funktion, design och SEO är tre viktiga områden för oss och vi strävar alltid efter att inkludera dem i våra lösningar.

Välkommen till volym!

Boka ett digitalt möte eller få offert på Drupal hemsida.

Vi hjälper dig med ditt webbprojekt. 

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.