Inbound marketing

Inbound marketing för fler och lojalare kunder

Som digital marknadsföringsbyrå kan hjälpa till med inbound marketing genom att utforma och implementera strategier för att locka målgruppen till företagets digitala kanaler. Genom relevant och användbar innehåll, sökmotoroptimering och sociala medier kan vi bygga relationer med målgruppen och öka varumärkesmedvetenheten.

SEO (sökmotoroptimering)

Inbound marketing – bygg förtroende hos kunderna

Genom att skapa värdefullt och relevant innehåll kan vi attrahera, vårda och konvertera vår målgrupp. Syftet med inbound marketing är att bygga förtroende och långsiktiga relationer med din målgrupp. Om vi kan ge dem vad de behöver när de vill ha det, snarare än att tvinga på dom annonser, så kommer vi få en trognare kundgrupp. 

Att skriva intressanta artiklar för målgruppen fyller flera funktioner: 

Välkommen till volym!

SEO-vänliga
bloggartiklar

Vi analyserar målgruppen och skriver intressanta artiklar som ger riktigt värde för läsaren. Det kan t.ex. vara värdefulla tips och råd, tester eller vägledande artiklar i branschen.

Utnyttja kraften i sociala medier

Trafik från Google, sociala medier och nyhetsbrev.

Artiklarna generar fler sökresultat hos Google vilket ökar synligheten. De är också perfekta att posta i sociala medier med en intresse-väckande text och sedan länka till den längre artikeln på webbplatsen.  

Hör av dig!

Mätning

På Volym mäter vi allt vi gör och levererar tydliga månadsrapporter på hur arbetet fortlöper och vad vi ska optimera för nästa månad.

Boka digitalt möte eller få en offert på inbound marketing.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Genom att skicka detta meddelande godkänner du att dina personuppgifter sparas för kundkontakt.